Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Μια κάρτα βάφτισης μόνο για εσένα!

Η καλύτερή σου φίλη ετοιμάζει βάφτιση.  Βρήκε το θέμα και τα ταίριαξε όλα σε αυτό, στολισμό, προσκλητήριο, μπομπονιέρες, κεράσματα.  Σκέψου τώρα την έκπληξή της όταν λάβει από εσένα μια μοναδική κάρτα με τις ευχές σου στο ίδιο θέμα!

Ζω για αυτό, για να μπορώ να ετοιμάζω κάθε φορά αυτή τη μοναδική ευχητήρια κάρτα!


xeiropoihtes eyxhthries kartes


Όταν ξεκίνησα να δημιουργώ ευχητήριες κάρτες ήθελα να μπορώ να προσφέρω κάτι διαφορετικό, πέρα από τα τυπικά, μια κάρτα που να έχει προσωπικό χαρακτήρα, να δείχνει ότι έχει γίνει για να ταιριάζει στη συγκεκριμένη περίσταση, να φωνάζει είμαι μόνο για εσένα.  Γιατί ξέρω ότι αυτή η κάρτα όταν θα φτάσει στον προορισμό της θα χαρίσει χαμόγελα και συγκίνηση και η μοναδικότητά της θα αντιπροσωπεύει τα αισθήματα αυτού που την προσέφερε. 
Πόσο τυχερή λοιπόν ένιωσα καθώς μου δόθηκαν πολλές τέτοιες ωραίες ευκαιρίες την άνοιξη και το καλοκαίρι που μας πέρασε και ανυπομονούσα να τις μοιραστώ μαζί σου, να πάρεις ιδέες, να δεις ότι πολλά μπορούμε κάνουμε! 


Κάρτα για βάφτιση με θέμα "birdhouse"

Το birdhouse μου αρέσει πολύ ως θέμα και όταν μου ζητήθηκε να ετοιμάσω μια τέτοια κάρτα ενθουσιάστηκα.  Τα χρώματα ταίριαζαν με το προσκλητήριο και η ημερομηνία την έκανε μοναδική.


xeiropoihtes eyxhthries kartes


Κάρτα για βάφτιση με θέμα "little star"

Ακόμα μια ωραία ευκαιρία για μια shaker κάρτα γεμάτη αστέρια για ένα μικρό αστεράκι. Ετοιμάσαμε και ασορτί καδράκι little star!


xeiropoihtes eyxhthries kartes little star


Κάρτα για βάφτιση με θέμα "μουσικά όργανα"

Δεν ζητήθηκαν και πολλά για αυτή την κάρτα...να ταιριάζει με το θέμα της βάφτισης, να έχει το όνομα του μικρού και την ημερομηνία, όλα τα χωρέσαμε όλα τα ταιριάξαμε.

xeiropoihtes eyxhthries kartes baftish

Κάρτα για βάφτιση με θέμα "little man"

Βαφτίστηκε και ο Παντελής, μικρό αντράκι και πήρε κάρτα και καδράκι ασορτί.


xeiropoihtes eyxhthries kartes vaftish

shadow box kadraki little man


Κάρτα για τη νονά 

Έχουμε όμως και μια κάρτα διαφορετική, μια κάρτα για τη νονά, με την ημερομηνία της βάφτισης και το μήνυμα "για τη νονά της καρδιάς μας".  Πιο ταιριαστή shaker κάρτα με καρδιά δεν νομίζω ότι θα υπήρχε.


xeiropoihtes eyxhthries kartes nona


Σου άρεσαν και θέλεις να ετοιμάσουμε και τη δική σου?   Εύκολο είναι να με βρεις...μπορείς στο facebook, μπορείς στο instagram, μπορείς και να μου στείλες ένα mail αν σε βολεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου