Ας γνωριστούμε

Είμαι η Mary, σύζυγος του καλύτερού μου φίλου και πιο καταπληκτικού ανθρώπου που έχω γνωρίσει και περήφανη μαμά δύο απίθανων κοριτσιών. Σπούδασα Γεωλογία όμως εργάστηκα πολλά χρόνια σε τεχνικό-γενικό βιβλιοπωλείο (η δουλειά που πάντα ήθελα να κάνω) και τώρα έχω αυτό το μικρό εργαστήριο χειροποίητων δημιουργιών (το νέο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα).  
Από μικρή μου άρεσαν οι κατασκευές.  Με αφορμή τη βάφτιση της μεγαλύτερης κόρης μου όπου αποφάσισα ότι μπορώ να φτιάξω μόνη μου τα προσκλητήρια, ανακάλυψα τον μαγικό κόσμο του papercrafting.  Βέβαια αυτό το πρώτο εγχείρημα ήταν μάλλον πιο φιλόδοξο από τις τότε ικανότητές μου και τον εξοπλισμό που είχα και σίγουρα αρκετά πολύπλοκο για κάτι που έπρεπε να αναπαραχθεί σε μεγάλη ποσότητα, με μωρό στο σπίτι και πολύωρη εργασία εκτός σπιτιού.  Αυτό όμως μου έμαθε ότι αν κάτι θέλεις να το κάνεις θα βρεθεί ο τρόπος και ο χρόνος για το πραγματοποιήσεις. 
Η όλη διαδικασία της κατασκευής με ηρεμούσε και με γέμιζε.  Όταν πριν λίγα χρόνια βρέθηκα στο σπίτι ως full time μαμά με δύο παιδιά μετά από πολλά χρόνια full time εργασίας με ένα παιδί, ήταν αυτό που έκανε να νιώθω δημιουργική.
Ότι ετοίμαζα ήταν για προσωπική ευχαρίστηση και χρήση.  Δύο χρόνια πριν άρχισα να μοιράζομαι με φίλους τις δημιουργίες μου και δέχθηκα πολλά θετικά σχόλια. Ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με αυτό περισσότερο.
Ξεκίνησα να μοιράζομαι το συναρπαστικό ταξίδι της δημιουργίας με όσους περισσότερους μπορώ θέλοντας να γίνει αυτός ο τόπος σημείο που θα συνυπάρξουν χειροτεχνήματα, σκέψεις και συναισθήματα.
Σας προσκαλώ να μείνετε και να γίνεται συνοδοιπόροι.  Μπορείτε να λαμβάνετε κάθε νέα ανάρτηση στο mail σας, να εγγραφείτε στο newsletter, να με ακολουθήσετε στο facebook και στο instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου