Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Νέα ανάρτηση...νέα αρχή...

Έχουμε καιρό να τα πούμε και ένα είναι σίγουρο...μου έλειψες και μου έλειψε να μοιράζομαι μαζί σου αυτά που ετοιμάζω, την ιστορία πίσω από κάθε κάρτα, κάθε λεύκωμα, τις όμορφες αφορμές, την ευκαιρία να δείξω μια ολοκληρωμένη εικόνα της κάθε δημιουργίας, τις μικρές λεπτομέρειες. Αλλά δεν θέλω να μένω πια μόνο σε αυτά...θέλω να μοιραστώ μαζί σου περισσότερα. Νέα ανάρτηση...νέα αρχή...


Πέρασαν σχεδόν 9 μήνες από την τελευταία φορά που σου έδειξα κάτι στο blog γιατί αν ακολουθείς τη σελίδα μου στο facebook a room full of cards σίγουρα κάτι θα έχεις δει, και αν δεν την ακολουθείς να αρχίσεις...και ακόμα καλύτερα για βρες με και στο instagram a_room_full_of_cards, να με ακολουθήσεις και εκεί!

Κάθισα και σκέφτηκα πολλά, και ένιωθα έντονα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σου περισσότερα, κάπου που πήγα, κάτι που είδα/ δοκίμασα και με ενθουσίασε, σκέψεις για την καθημερινή ζωή γύρω, μέσα και έξω από το δημιουργικό μου δωμάτιο.  Οπότε καταλαβαίνεις ότι στο μέλλον θα βρεις αναρτήσεις για περισσότερα και ελπίζω ενδιαφέροντα θέματα.

Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για τα γνωστά, για κάποια από αυτά που ετοίμασα όσο δεν τα λέγαμε. Λοιπόν για να δούμε, όσο και αν αγαπώ τις ευχητήριες κάρτες και τα μικρά λευκώματα υπήρχαν περισσότερα που όλο και πιο συχνά μου ζητούσες, και εγώ δεν θέλω να αφήνω καμία παραπονεμένη!

Ξύλινα στολίδια

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, η αγαπημένη μου μπάλα- στολίδι με όνομα ή ευχή έγινε και δική σου αγαπημένη και παραμένει ως σήμερα.  Όμορφο συμβολικό δωράκι που έγινε στολίδι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο, καλωσόρισμα σε νεογέννητο, έκφραση αγάπης σε δασκάλους και αυτούς που μας φροντίζουν. Και ετοιμάζονται περισσότερα...


room-full-cards-xilino-diakosmitiko-onoma


room full cards ξυλινο στολιδι welcome


Λαμπάδες

Ξέρεις πως ξεκινάει η ιστορία για κάθε τι νέο.  Μία φίλη ζητάει το στολίδι με το όνομα, που της άρεσε πολύ σαν ιδέα, αν μπορείς να της το βάλεις σε λαμπάδα, να τη στολίσεις να είναι κάτι μοναδικό για την βαφτιστήρα της, απαντάς φυσικά...και έτσι απλά ετοιμάζεις την πρώτη.  Δεν θα κάνω πολλά σχέδια λες, εδώ δεν είχα σκοπό να κάνω καν, έτσι ετοιμάζεις δυο παραλλαγές σε ρομαντικό ύφος για κορίτσια και σύντομα βρίσκεσαι να ετοιμάζεις λαμπάδες διαρκώς...έκανα και για αγόρια τελικά.  Του χρόνου σου υπόσχομαι να οργανωθώ νωρίς!


room full cards λαμπαδες


Κάρτες και λευκώματα

Εννοείτε ότι ετοιμάστηκαν και κάρτες και λευκώματα!  Μοναδικά λευκώματα για γενέθλια και για κορίτσια και για αγόρια, έρχονται παρουσιάσεις σύντομα.  Και το αγαπημένο μου όλων, δεν μπορώ να το κρύψω, ευχητήριες κάρτες κατά παραγγελία να ταιριάζουν με το θέμα, ύφος, συνδυασμό χρωμάτων μιας βάφτισης, θα τα μοιραστώ και αυτά μαζί σου εννοείται!


χειροποιητο βιβλιο πρωτα γενεθλια



Σύγχρονη καλλιγραφία

Ένας από τους στόχους της νέας χρονιάς είναι να μπορέσω να παρακολουθήσω κάποια εργαστήρια, να μάθω κάτι νέο, να εξελίξω κάτι που ξέρω.  Εύκολο να το λες, δύσκολο να βρεις τις ημέρες και ώρες που βολεύουν να το κάνεις ως μαμά με δυο μικρά παιδιά.  Έτσι όταν όλα ήρθαν βολικά και παρουσιάστηκε η ευκαιρία να πάω σε εργαστήριο για τη σύγχρονη καλλιγραφία και το lettering  με την Pelagie de paris την άρπαξα και πέρασα τέλεια...θα σου τα πω αναλυτικά σύντομα.


room full cards


Newsletter

Πολλά διαφορετικά γίνονται, το έχεις καταλάβει πιστεύω ως τώρα, και είναι κρίμα να τα χάνεις, το φρόντισα όμως και αυτό!  Έχουμε newsletter!!!  τα νέα έρχονται σε εσένα χωρίς κόπο στο mail σου και διαθέσιμα να τα διαβάσεις την ώρα που σε βολεύει...τέλειο? δύο απλά βήματα και γίνεσαι μέλος της παρέας μας, συμπληρώνεις το mail σου και ενεργοποιείς το σύνδεσμο που θα σου σταλεί.

Είναι τόσο ωραία να επιστρέφεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου