Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Ένα βιβλίο ευχών μόνο για εσένα!

Η ημέρα του γάμου μας! Τόσο μοναδική, τόσο ξεχωριστή γεμάτη όνειρα και προσδοκίες για το κοινό μας μέλλον.  Μια μέρα με τόση χαρά μοιραζόμαστε με αγαπημένους συγγενείς και φίλους μας.  Μια μέρα που θα την θυμόμαστε για πάντα μέσα από τις φωτογραφίες, το βίντεο και το βιβλίο ευχών, γεμάτο με αγάπη και όμορφα λόγια!


χειροποίητο βιβλίο ευχών γάμου βάφτισης

Μια φορά και έναν καιρό η Νατάσα γνώρισε τον Χρήστο και αυτό έμελλε να αλλάξει τη ζωή τους.  Λίγο καιρό αργότερα το αγαπημένο ζευγάρι κράτησε στην αγκαλιά του τον μικρό τους πρίγκιπα.  Ο γάμος τους και η βάφτιση του μικρού τους υπήρξε η αφορμή για να ετοιμάσω ένα βιβλίο ευχών και πάλι, αφού μετά από αυτό που είχα κάνει για τη βάφτιση μιας μικρής πριγκίπισσας το είχα αφήσει για λίγο στην άκρη καθώς καταπιάστηκα με άλλες δημιουργίες.

θέλησα να ετοιμάσω κάτι που να ταιριάζει στο σχεδιασμό του γάμου αλλά φυσικά να έχει και το προσωπικό στοιχείο, ένα βιβλίο ευχών μόνο για αυτούς!


χειροποίητο βιβλίο ευχών γάμου βάφτισης


Επέλεξα να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά ένα βιβλίο με ξύλινα εξώφυλλα σε μέγεθος Α4, που μου αρέσει πολύ καθώς βρίσκω ότι είναι ακριβώς όσο μεγάλο χρειάζεται.

Έντυσα τα εξώφυλλα εξωτερικά με ένα χαρτί που έχει μοτίβο ξύλου και εσωτερικά με ένα σε ταιριαστό χρώμα.



Ξεκίνησα να το στολίζω με μια φαρδιά δαντέλα, και από επάνω την ίδια κορδέλα που χρησιμοποιήθηκε και στην μπομπονιέρα του γάμου.  Ήταν όλα όμως κάπως άτονα σε αποχρώσεις του υπόλευκου, απαλού κρεμ και ανοιχτού καφέ και έτσι πρόσθεσα μια σειρά από λουλούδια σε αγαπημένες αποχρώσεις που πραγματικά του έδωσαν άλλο χαρακτήρα.


χειροποίητο βιβλίο ευχών γάμου βάφτισης

Το προσωπικό στοιχείο δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από τα καλλιγραφικά μονογράμματα του ζευγαριού και του γιου τους που βαφτίζονταν την ίδια ημέρα.

Έτοιμο να γεμίσει με όμορφες ευχές για την κοινή τους ζωή και τον μικρό τους πρίγκιπα!


χειροποίητο βιβλίο ευχών γάμου βάφτισης

Ήταν μια δημιουργία που αγάπησα τόσο πολύ και με γέμισε χαρά!  Και θέλω να μου δώσεις την ευκαιρία να ετοιμάσω ένα και για εσένα ώστε να το ξαναζήσω!

Θα με βρεις στο facebook και στο instagram και για να μην χάνεις ανάρτηση κάνε εγγραφή στο newsletter συμπληρώνοντας το mail σου  ενεργοποιώντας το σύνδεσμο που θα σου σταλεί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου