Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ένα δώρο γάμου μόνο για εσένα!

Καλεσμένη στο γάμου αγαπημένου ζευγαριού! Έχουν στήσει το σπιτικό τους και θα τους δώσεις χρήματα σε μια μοναδική κάρτα μαζί με τις ευχές σου αλλά θέλεις να κάνεις και κάτι ακόμα.  Ένα πρωτότυπο και προσωποποιημένο αναμνηστικό για αυτήν την ξεχωριστή ημέρα, ένα δώρο γάμου μόνο για αυτούς!





Μπορώ να το πω με σιγουριά ότι οι πιο όμορφες δημιουργίες είναι αυτές που έχουμε ετοιμάσει μαζί.  Όταν μοιράζεστε μαζί μου αυτό που ονειρεύεστε και του δίνουμε μορφή.  Με αφορμή δύο γάμους το Σεπτέμβρη που μας πέρασε ετοιμάστηκαν δύο διαφορετικά μοναδικά αναμνηστικά δώρα για το ζευγάρι που πολύ τα αγάπησα ενώ σκέφτομαι πόσο ωραία ιδέα είναι και για δώρο επετείου!


Καδράκι shadow box με το δέντρο της ζωής


πρωτότυπο δώρο γάμου καδράκι shadow box ξύλινο δεντράκι


Η φίλη που το ζήτησε είχε ψάξει αρκετά για να βρει αυτό που είχε στο νου, έτσι όταν καταστάλαξε στο σχέδιο που ήταν κοντά σε ότι ονειρευόταν έμενε να το προσαρμόσουμε και να το ετοιμάσουμε.  Το δέντρο της ζωής λοιπόν, με τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου σε αποχρώσεις του απαλού γκρι-ασημί.  Τέλειο!

Ξύλινο σταντ καρδιά με μονογράμματα


πρωτότυπο δώρο γάμου ξύλινη καρδιά μονογράμαμτα


Όταν ξεκίνησα να ετοιμάζω αυτό το σταντ με την καρδιά και τα μονογράμματα του ζευγαριού δεν είχα φανταστεί πόσο θα με ενθουσίαζε το τελικό αποτέλεσμα.  Βαμμένο στο χέρι στα χρώματα που επέλεξε η φίλη που το ζήτησε και με την ημερομηνία του γάμου και τη φράση για πάντα μαζί στο φυσικό χρώμα. Πρόσεξες ότι η φράση ακολουθεί την καμπύλη της καρδιάς? Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Πώς σου φάνηκαν? Εγώ πάντως ανυπομονώ να ετοιμάσω το επόμενο!  Αν θέλεις αυτό να είναι το δικό σου μπορείς να  με βρεις στο facebook και στο instagram ή απλά να μου στείλεις ένα mail στο aroomfullofcards@gmail.com αν σε βολεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου