Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Μαμά, είμαι καλεσμένη σε γενέθλια!!!

Πραγματικά πιστεύω ότι από τις μεγαλύτερες χαρές που νιώθει ένα παιδί είναι όταν το καλούνε σε πάρτυ! Είναι αυτό το ξεχωριστό συναίσθημα να σε έχουν επιλέξει να ανήκεις για λίγο σε μια μικρή παρέα που μοναδικό σκοπό έχει να διασκεδάσει.  Με αυτό τον ενθουσιασμό γύρισε από το σχολείο, πριν λίγες ημέρες, η μεγάλη κόρη μου ανακοινώνοντας ότι είναι καλεσμένη σε τρία πάρτυ!
Για να οργανωθούμε λίγο, γιατί πέσανε και πολλά μαζεμένα...χρειαζόμαστε δώρο και ευχητήρια κάρτα. 


Συνήθως στην αρχή της χρονιάς επιλέγω ένα δώρο, για να μην χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνω κάτι διαφορετικό, και για φέτος δωρίζουμε βιβλίο με ένα ωραίο τετράδιο και ένα σετ μολύβια.  Σημειώνω και τι έχω πάρει στον καθένα γιατί δεν βρίσκω πάντα το ίδιο και είμαστε έτοιμοι.
Εύκολο αυτό πάμε στο θέμα κάρτα, απαραίτητο συνοδυετικό του δώρου μας με τις ευχές μας και που το κορίτσι μου περιμένει κάθε φορά με λαχτάρα να ετοιμάσω.  Εώς φέτος, σε αντίθεση με την παραπάνω στρατηγική, ετοίμαζα μια διαφορετική κάρτα κάθε φορά καθώς δεν χόρταινα να δοκιμάζω νέα σχέδια, χαρτιά και τεχνικές.  Μόνο που υπήρξε μια μικρή παράλειψη...δεν σημειώσα ποτέ ποια έδωσα σε ποιον γιατί νόμιζα ότι τα θυμάμαι όλα για πάντα...σωστά?.. λάθος!  Με τον φόβο ότι θα επιλέξω μια ίδια με την περσινή κάρτα, αποφάσισα ότι φέτος όλοι θα λάβουν την ίδια, μια εκδοχή για κορίτσια και μία για αγόρια, και θα ησυχάσουμε...πως δεν το είχα σκεφτεί και αυτό νωρίτερα!
Με χαρά λοιπόν σας παρουσιάζω την κάρτα γενεθλίων για τα κορίτσια...







Αν θέλετε να δείτε το προηγούμενο post για κάρτες γενεθλίων για κορίτσια μπορείτε να πατήσετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου