Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Μαμά, είμαστε καλεσμένες σε γενέθλια!

Μαμά, είμαστε καλεσμένες σε γενέθλια!    Αυτή είναι μια φράση που ακούγεται αρκετά στο σπίτι μας καθώς τα καλέσματα κατά τη σχολική περίοδο μοιάζουν ατελείωτα. Φίλες από το σχολείο, φίλες από το γυμναστήριο, φίλες γενικώς...και κάθε φορά τα ερωτήματα είναι δύο: τί δώρο θα πάρουμε και τι κάρτα θα ετοιμάσεις μαμά?
Θα πρέπει να πω ότι κάθε δώρο που δίνουμε συνοδεύεται οπωσδήποτε από ευχητήρια κάρτα, είναι και ωραίο ενθύμιο για τον εορτάζοντα και πρακτικό ώστε να ξέρει από ποιον είναι το δώρο.
Όσον αφορά τώρα τα ερωτήματά μας, συνήθως στην αρχή της χρονιάς καταλήγω σε μια κατηγορία δώρου και με μικρές παραλλαγές παίρνω το ίδιο για όλα τα κορίτσια αλλά για τις κάρτες μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορα στυλ. Όμως αφού όλες θα είναι για κορίτσια ένα είναι σίγουρο...θα έχουν πολύ λάμψη.  Γκλίτερ, αστραφτερές  λεπτομέρειες, ανάγλυφα γυαλιστερά γράμματα είναι στοιχεία που δεν λείπουν από καμία κάρτα. Συμπληρώστε και τα τρισδιάστατα στοιχεία που μου αρέσει να υπάρχουν και η δημιουργία τους γίνεται ένα απολαυστικό παιχνίδι.
Έχω κάνει μια μικρή επιλογή από τις κάρτες της περασμένης χρονιάς και σας αφήνω να τις απολαύσετε.













ποια είναι η αγαπημένη σας?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου