Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Μοναδικές χειροποίητες κάρτες γάμου

Έφτασε κιόλας ο Σεπτέμβριος και όλοι ετοιμάζονται για μια νέα αρχή.  Τα παιδιά να επιστρέψουν στο σχολείο και οι υπόλοιποι να επιστρέψουν στη μετά το καλοκαίρι ζωή. Εποχή όμως και νέο ξεκίνημα και για πολλά ζευγάρια που αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να παντρευτούν καθώς αυτός ο μήνας νομίζω ότι βρίσκεται στις κορυφαίες τρεις επιλογές.
Το ερώτημα βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι είστε έτοιμοι για τους γάμους που είστε καλεσμένοι?
Ας δούμε λοιπόν:
  • ρούχα...οκ
  • δώρο...οκ
  • κάρτα για το δώρο?
Εδώ λοιπόν έρχομαι εγώ και το μικρό μου εργαστήριο όπου μπορείτε να βρείτε μοναδικές, όμορφες χειροποίητες κάρτες για να  συνοδεύσουν το δώρο σας και να γράψετε τις ευχές σας, ενθύμιο για μια ζωή για το νέο ζευγάρι.   Είναι φτιαγμένες με πολύ αγάπη, με ποιοτικά υλικά και ελπίζω σε ξεχωριστά σχέδια όπως ταιριάζει άλλωστε σε μια τόσο ιδιαίτερη μέρα. Με πολύ χαρά σας τις παρουσιάζω και σας αφήνω να τις απολαύσετε... 



Αυτή η κάρτα είναι η τελευταία προσθήκη και πολύ αγαπημένη μου αυτή την εποχή, παραλλαγή μιας προγενέστερης, τετράγωνη σε ιβουάρ και χάλκινο μεταλλικό, κομψή, με ανάγλυφη αποτύπωση και τρισδιάστατα στοιχεία.  Συνοδεύεται από ταιριαστό φάκελο και έχει διαστάσεις 15x15εκ.




Πολύ όμορφη εκλεπτυσμένη κάρτα σε ιβουάρ και χρυσό, παίζει με τις καρδιές και τις υφές. Συνοδεύεται από ταιριαστό φάκελο και έχει διαστάσεις 13x15 εκ.




Ιδανική για ένα ρομαντικό γάμο η κάρτα αυτή, με τα υφασμάτινα τριαντάφυλλα, σε λευκό και ροζ. Συνοδεύεται από ταιριαστό φάκελο και έχει διαστάσεις 12x13 εκ.




Ακόμα μια ρομαντική κάρτα με δαντέλα και νυφικό με ανάγλυφη αποτύπωση σε ιβουάρ και ροζ. Συνοδεύεται από ταιριαστό φάκελο και έχει διαστάσεις 12x18 εκ.





Εσείς διαλέξατε αυτή που σας ταιριάζει?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου