Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Mini album- κράτησε τις ωραίες στιγμές των γενεθλίων σου!

Ας το παραδεχτούμε, όταν είσαι παιδί η ημέρα των γενεθλίων σου είναι κάτι πολύ ξεχωριστό.  Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά νωρίς, μερικές φορές ίσως πολύ νωρίς, και η ανυπομονυσία μεγαλώνει όσο η επίμαχη ημέρα πλησιάζει.  Είναι όμως η αναμονή για τα γενέθλια ή η αναμονή για το πάρτυ που συνήθως τα συνοδεύει η αληθινή αιτία αυτού του ενθουσιασμού?

Τώρα πια μπορώ να απαντήσω με σιγουριά...είναι το πάρτυ! Να διαλέξουμε το μέρος, να δούμε ποιους θα καλέσουμε, η αγωνία ποιοι φίλοι τελικά θα έρθουν...και αν είσαι παιδί ...τι δώρο θα μου φέρουν

Όταν γίνεσαι γονιός θέλεις όλα να γίνουν τέλεια για το παιδί σου, το ξέρω γιατί το ζούμε κάθε χρόνο με την μεγάλη μου κόρη.  Να βρεις το κατάλληλο μέρος, να έρθουν όλοι οι φίλοι της και να διασκεδάσουν, να είναι η τούρτα όπως την ονειρεύτηκε, να της αρέσουν τα δώρα και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Δεν θα ήταν ωραίο να είχαμε ένα βιβλιαράκι για να μπορέσουμε να κρατήσουμε όλες τις όμορφες στιγμές αυτής της γιορτής ζωντανές?



Το βιβλίο που σας παρουσιάζω φτιάχτηκε για τα γενέθλια ενός αγοριού και συνοδεύτηκε από μια ταιριαστή κάρτα.


Έχει καρτέλες για να σημειώσουμε όλα αυτά που θα θέλαμε να θυμόμαστε, την ημέρα και το μέρος που έγινε το πάρτυ, λίστες με τους φίλους που ήρθαν και τα δώρα που έφεραν και πολλές τσεπούλες για να βάλουμε φωτογραφίες και άλλα αναμνηστικά, τις κάρτες με τις ευχές, ταμπελάκια από τα δώρα και ότι άλλο θα θέλαμε για να μας θυμίζει πόσο όμορφα περάσαμε.






Σας αρέσει αυτή η ιδέα?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου