Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Τα πρώτα μου Χριστούγεννα!

Η πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου είναι επιτέλους μόνο μια ανάσα μακριά!!! Τα Χριστούγεννα είναι πάντα μοναδικά αλλά για όσους είμαστε γονείς τα πρώτα Χριστούγεννα των παιδιών μας είναι αυτά που ζούμε πιο έντονα, θα έχουν για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και θα θέλαμε να κρατήσουμε αυτές τις αναμνήσεις ζωντανές με τρόπο ξεχωριστό!

Καθώς όλα είναι στολισμένα γύρω μας αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για αμέτρητες φωτογραφίες με την οικογένεια, με φίλους και τον Άι Βασίλη ενώ τα χριστουγεννιάτικα χωριουδάκια που στήνονται σε πολλές περιοχές χαρίζουν στα παιδιά, με τα φώτα και την πολυχρωμία τους, χαμόγελα και διασκέδαση.  
Δεν θα ήταν ωραίο όλες αυτές οι πρώτες αναμνήσεις, οι πρώτες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες να μένανε φυλαγμένες σ' ένα δικό τους βιβλίο και εμείς να το ανοίγαμε, να το διαβάζαμε και να τα ζούσαμε όλα αυτά ξανά?



Κάπως έτσι τα σκέφτηκε και η μαμά που μου ζήτησε ένα βιβλίο για να βάλει φωτογραφίες και αναμνηστικά από τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού της.  Τα χρώματα είναι σε αποχρώσεις του κόκκινου, πράσινου και ανοιχτού καφέ ενώ δεν ήθελε τα διακοσμητικά να είναι παιδικά αλλά περισσότερο ουδέτερα ώστε να έχει την ευχέρεια να προσθέσει η ίδια κάποια. Είναι σε μεγάλο μέγεθος και σε κάθε σελίδα υπάρχει χώρος για φωτογραφίες και χώρος για να γράψει κάποια πράγματα σχετικά με αυτές ή να βάλει κάποιο αναμνηστικό. Το βιβλίο είναι δεμένο με κρίκους, ώστε εύκολα μπορούν να προστεθούν αν χρειαστεί περισσότερες σελίδες ή και να μπει απευθείας εκεί κάποιο μεγάλο αναμνηστικό όπως το γράμμα στον Άγιο Βασίλη, και κλείνει με κορδέλα για να μπορεί να μένει τακτοποιημένο.
Αυτές είναι μερικές φωτογραφίες από το εξώφυλλο και κάποιες εσωτερικές σελίδες.









Φαντάσου αυτό που θα ταίριαζε σε εσένα, δεν είναι απαραίτητο να αφορά μόνο τα πρώτα Χριστούγεννα και έλα να το δημιουργήσουμε μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου