Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

scrap n pieces october challenge: welcome fall

Φέτος αποφάσισα να γίνω ξανά μαθήτρια.  Έβαλα στόχο να παρακολουθήσω όσα περισσότερα εργαστήρια και σεμινάρια θα μπορέσω και να πάρω μέρος σε κάποια challenge blogs για να μπορέσω να μάθω να μάθω νέες τεχνικές, να βελτιώσω αυτά που ήδη ξέρω και να αναγκαστώ να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου.  Με αυτά στο νου αποφάσισα τελευταία στιγμή να λάβω μέρος στην πρόκληση Οκτωβρίου του scrap n pieces.




χειροποίητη κάρτα φθινόπωρο



Η πρώτη πρόκληση για φέτος έχει ένα moodboard αφιερωμένο στο Φθινόπωρο! Μια εποχή όπου η φύση αφήνει πίσω την κάψα του καλοκαιριού, αποτινάζει από πάνω της τα παλιά φύλλα και ξεκινά ένα νέο κύκλο ζωής! 




Οι δημιουργίες όλης της σχεδιαστικής ομάδας απλά ονειρεμένες.  Φυσικά γνωρίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαι σε θέση να δημιουργήσω κάτι ανάλογο, αλλά η πρόκληση δεν είναι να ξεπεράσω κάποιον άλλο παρά μόνο τον ευατό μου.  Και μιας και το αποφάσισα λίγες μόλις ημέρες πριν την εκπνοή θα ξεκινήσω με κάτι απλό, λιτό και οικείο για πρώτο βήμα.


χειροποιητες κάρτες scap n pieces


Με έμπνευση τα φθινοπωρινά χρώματα κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, πράσινο που μπερδεύονται μεταξύ τους κατά τη μετάβαση από την μία εποχή στην άλλη και με την χρήση των distress inks χρωμάτισα τα φύλλα με τα οποία σχημάτισα ένα στεφανάκι γύρω από αγαπημένο χαρτί με σχέδιο ξύλου και με το πλέον επίκαιρο μήνυμα αν και τέλη Οκτώβρη welcome fall!






Έχεις περιέργεια να δεις τι άλλο θα ετοιμάσω?  Συμπλήρωσε απλά το mail σου και ενεργοποίησε το σύνδεσμο που θα σου σταλεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου