Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Κορνίζα με μονόγραμμα! Κάτι νέο!

Μια νέα συναρπαστική δημιουργική χρονιά είναι έτοιμη να ξεκινήσει! Πολλές ιδέες, πολλά σχέδια στο νου και ένα ένα ελπίζω να βρουν το δρόμο προς την υλοποίησή τους! Ένα από αυτά που καιρό με γυροφέρνει πήρε σάρκα και οστά και ελπίζω να σας ενθουσιάσει όσο και εμένα.  Το πρώτο μου shadow box, κορνίζα με βάθος, είναι έτοιμο και το αγάπησα πολύ!
shadow box, korniza, monogramma


Ο καλοκαιρινός μαραθώνιος δημιουργικότητας μόλις ολοκληρώθηκε με την όγδοη αποστολή και είπα να βάλω σε μια σειρά όσα θέλω να κάνω.  
Το τελευταίο διάστημα έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές στο παιδικό δωμάτιο καθώς τα κορίτσια μεγαλώνουν και ο χώρος, τα έπιπλα έπρεπε να προσαρμοστούν στις νέες ανάγκες τους.  Τι πιο ωραία αφορμή για να ετοιμάσω κάποια νέα διακοσμητικά! Χαζεύοντας στο pinterest μου άρεσαν πολύ διάφορα shadow boxes που έβρισκα και αποφάσισα ότι είμαι έτοιμη να κάνω τη δική μου εκδοχή!
Ήθελα πολύ να χρησιμοποιήσω γράμματα σαν πλακίδια του scrabble για να γράψω το όνομα της κόρης μου και ένα μεγάλο ξύλινο καλλιγραφικό μονόγραμμα. Η πάντα δημιουργική και εξυπηρετική Σφραγιδομανία είχε όλα όσα ζητούσα!  


shadow box, korniza, moonogrammashadow box, korniza, monogramma


Άσπρο, απαλό ροζ, ρομαντικές καρδιές και ξύλινα στοιχεία...απλά την αγάπησα αυτή την κορνίζα! 
Και όπως αντιλαμβάνεστε είναι να μην κάνω την αρχή...έρχονται περισσότερες ιδέες!
Μην χάσεις καμία, απλά συμπλήρωσε το mail σου και ενεργοποίησε το σύνδεσμο που θα σου σταλεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου