Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

"φτου" να μην σε ματιάσω, μια shaker κάρτα για βάφτιση!

Τελικά έχετε τον τρόπο σας να με προκαλείτε διαρκώς να δημιουργώ πέρα από τα όριά μου! Τελευταία επιθυμία σας μια shaker κάρτα για ένα κοριτσάκι, με την ημερομηνία του μυστηρίου, όλα καλά ως εδώ, που να ταιριάζει όμως με το θέμα της βάφτισης, εκεί άρχισαν τα δύσκολα...φτου να μην σε ματιάσω!

xeiropoihth karta bavtishs, mvra, mati


Αυτή η κάρτα βάφτισης πραγματικά με έκανε να ξεβολευτώ! Το προσκλητήριο της βάφτισης είχε ένα πολύ σύγχρονο, και πολυσυναντούμενο τελευταία θέμα...το μάτι..       σε αποχρώσεις του ροζ και η επιθυμία του φίλου που το ζήτησε ήταν να κάνουμε μια κάρτα που να το ενσωματώνει με κάποιο τρόπο!
Σκέφτηκα λοιπόν να το δημιουργήσω στο πίσω μέρος του παραθύρου που θα γέμιζε με τις χαντρούλες, στα χρώματα του προσκλητηρίου και με το άσπρο πλαίσιο εξωτερικά για να το διακρίνει από την υπόλοιπη κάρτα που ήταν και αυτή στις ίδιες αποχρώσεις.



xeiropoihth karta baftishis, mati, karta mvra




Αν σου αρέσει η ιδέα αυτής της χαριτωμένης και φασαριόζικης κάρτας, μπορείς να δεις και αυτή με την καρδιά για ένα νεογέννητο αγοράκι ή αυτή με το αστέρι για τα γενέθλια ενός αγαπημένου φίλου!
Μην χάσεις όσα ωραία ετοιμάζονται...συμπλήρωσε απλά το mail σου και ενεργοποίησε το σύνδεσμο που θα σου σταλεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου