Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Μια ξεχωριστή κάρτα γάμου!

Όταν πριν από περίπου έναν χρόνο ετοίμασα την πρώτη κάρτα για ένα ζευγάρι που παντρεύονταν με την ημερομηνία του γάμου πάνω της, δεν φανταζόμουν ότι αυτή η μοναδική χειροποίητη κάρτα γάμου θα αγαπιόταν τόσο πολύ!  Όταν η φίλη μου η Αντιγόνη μου ζήτησε να της ετοιμάσω μία για τον γάμο της αδελφής της ήταν η αφορμή να δοκιμάσουμε ένα νέο σχήμα, νέα χρώματα και κάποιες μικρές αλλαγές!  

xeiropoiiti karta gamou, eyxitiries kartes

Η αγαπημένη κάρτα γάμου με ημερομηνία σε νέα μορφή!


Νέοι συνδυασμοί χρωμάτων

Ο συνδυασμός του χρυσού με το ιβουάρ που ως τώρα χρησιμοποιούσα έχει κάτι το εκλεπτυσμένο και κλασικό.  Καθώς όμως οι κάρτες μου φτιάχνονται κατά παραγγελία έχουμε την ευχέρεια να επιλέγουμε τα χρώματα που μας ταιριάζουν.  Ασημί και φούξια ροζ ήταν τα αυτά που θέλαμε και είχαμε να παίξουμε πια με τις αποχρώσεις και τις υφές. Επιλέξαμε διακριτικό ανάγλυφο σχέδιο με λουλούδια, χαρτόνια με διακριτική ιριδίζουσα λάμψη και γκλίτερ λεπτομέρειες για την ημερομηνία και τα αρχικά!


Με νέο σχήμα

Η αγαπημένη κάρτα έγινε τετράγωνη και απέκτησε χώρο για περισσότερα!  Γιατί μας αρέσει που έχει την ημερομηνία αλλά μήπως να είχαμε και κάτι ακόμα?  Η φίλη μου ρώτησε αν θα μπορούσαμε να βάλουμε με κάποιο τρόπο και τα αρχικά του ζευγαριού, και βέβαια το δοκιμάσαμε!  Εμάς πάντως μας άρεσε πολύ και έδωσε και ιδέες για περισσότερα σχέδια που ετοιμάζονται!


xeiropoiites kartes gamou, eyxitiries kartes





Πως θα ήθελες τη δική σου?

Διάλεξε τα χρώματα και έλα να δημιουργήσουμε μαζί την πιο ξεχωριστή, προσωπική κάρτα γάμου για τα αγαπημένα σου πρόσωπα!  Αν θέλεις να πάρεις κάποιες ιδέες ακόμα μπορείς να δεις και αυτές τις κάρτες. 

Πολλά ωραία ετοιμάζονται ακόμα, μην τα χάσεις...συμπλήρωσε απλά το mail σου!  Στην επόμενη ανάρτηση θα βρεις όλα τα νέα σχέδια σε κάρτες γάμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου