Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Mini album- Κράτησε ζωντανές τις αναμνήσεις των γενεθλίων σου! (girl edition)

Τα μικρά χειροποίητα βιβλία αναμνήσεων για γενέθλια είναι η τελευταία αγαπημένη μου δημιουργία!  Μετά από όλη την προετοιμασία και την αγωνία να ετοιμάσουμε ένα πάρτυ γενεθλίων για τα παιδιά μας που να τους δώσει χαρά και να περάσουν φανταστικά αξίζει να έχουμε και ένα βιβλίο να κρατήσουμε ζωντανές όλες αυτές τις στιγμές.

'Οταν λοιπόν η καλή μου φίλη Βάσω με ενημέρωσε για το πάρτυ που θα κάνει για τα έβδομα γενέθλια της κόρης της,  ετοίμασα ένα βιβλίο αναμνήσεων για να μπορέσει να κρατήσει όλα όσα θα της θυμίζουν αυτή την όμορφη γιορτή.





Το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο τσεπούλες για να μπορέσει να κρατήσει το προσκλητήριο, ευχητήριες καρτούλες από τα δώρα, ταμπελάκια από τα δώρα και όποιο άλλο αναμνηστικό χωράει σε μια τσέπη.  Υπάρχουν και κενές σελίδες για να κολλήσει φωτογραφίες.







Έχει καρτέλες για να σημειώσει όλα τα σχετικά με το πάρτυ, που έγινε, πότε, ποιοι φίλοι ήρθαν, τι δώρα έφεραν και ότι άλλο θεωρεί ιδιαίτερο και θα ήθελε να θυμάται. 




Είναι δεμένο με κρίκους ώστε εύκολα μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει ότι θέλει ακόμα και να βάλει τις φωτογραφίες σαν σελίδες ανάμεσα στις υπόλοιπες, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχει κορδέλα ώστε να το κρατάει κλειστό και σταθερό.



Όλα τα χαρτιά και τα χαρτόνια που χρησιμοποιήθηκαν είναι ειδικά για scrapbooking ώστε οι φωτογραφίες να παραμείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο, και είναι από ένα mini kit γενεθλίων ώστε να υπάρχει αρμονία στο συνδυασμό των διαφορετικών στοιχείων μεταξύ τους.

Εύχομαι να γεμίσει με πολλά και ωραία αναμνηστικά!

Πως θα φάνηκε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου