Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Στη δασκάλα μας με αγάπη!

Στη δασκάλα μας με αγάπη! Στη δασκάλα του σχολείου, των αγγλικών, του γυμναστηρίου και στην κάθε δασκάλα που εμπιστευόμαστε κάθε μέρα τα παιδιά μας και που με αγάπη τα διδάσκει, τα φροντίζει και τα εμπνέει ώστε να γίνονται καλύτερα κάθε μέρα, αξίζει να αναγνωρίσουμε όλη αυτή την προσπάθεια, να δείξουμε ευγνωμοσύνη και να πούμε "ευχαριστώ, είσαι η καλύτερη!"

Ένα δώρο, μικρό ή μεγάλο δεν έχει τόση σημασία, και μια ευχαριστήρια κάρτα με λόγια αγάπης είναι αρκετά. 
Οι κάρτες μας δεν χρειάζεται να είναι πάντα φορτωμένες με πολλά διακοσμητικά και πολύπλοκες, κάποιες φορές είναι αναγκαίο να διατηρούμε τα πράγματα απλά.  Σε κάθε περίπτωση όμως η κάρτα μας θα πρέπει να ταιριάζει στον παραλήπτη.  Με αυτές τις σκέψεις φτιάχτηκαν και οι παρακάτω κάρτες για να συνοδέψουν τα δώρα που κάναμε στις δασκάλες της μεγαλύτερης κόρης μου.



Με ένα μπουκέτο αστραφτερά λουλούδια και ρετρό αποχρώσεις του ροζ, πράσινου και χάλκινου αυτή ήταν η κάρτα για τη δασκάλα της κόρης μου στο σχολείο.


Σε λιτό σχέδιο αυτή η κάρτα συνόδεψε το δώρο για τη δασκάλα των αγγλικών της κόρης, μια νέα μοντέρνα κοπέλα.

Με αστραφτερές λεπτομέρειες στα λουλούδια και στο μήνυμα και στα αγαπημένα μου χρώματα του ροζ-μωβ και  mint green αυτή η κάρτα ήταν για την πολυαγαπημένη δασκάλα μας στο γυμναστήριο.

Τις αγάπησα όλες... εσείς?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου